Home Рецепты Відмінна закуска під пиво!
Відмінна закуска під пиво!
29.04.2014 13:51

Ось і прийшла пора вихідних з теплими вечорами і душевними розмовами на свіжому повітрі, пікніку або дачі. Якщо ви саме плануєте організувати таку зустріч з близькими, то напевно думаєте над тим, що б подати до столу. Пропонуємо вам простий, нехитрий рецепт, який особливо сподобається любителям пива. Цього разу ми розповімо, як приготувати такі свинячі вушка, що пальчики оближеш. Хто вже пробував це блюдо, знає про що йде мова.
Для того, щоб приготувати свинячі вушка, вам знадобляться:
• Свинячі вуха 4 шт.
• Рослинна олія 120 г
• Часник 4-5 зубчиків
• Лавровий лист
• Червоний перець 2 шт.
• Перець чилі 1 шт.
• Гвоздика 5 бутончиків
• Сіль
• Паприка
• Мелений коріандр
• Хмелі-сунелі
• Суха аджика
• Виноградний оцет
Для початку добре вимийте свинячі вушка і залийте їх водою. Відваріть вушка до м'якості (це займе близько 2 годин). В останні 30 хвилин варіння додайте у воду до вушках гвоздику і лавровий лист. Коли вони будуть готові, охолодіть їх і наріжте тонкими смужками. Видавіть на отримані скибочки часник і добре все перемішайте.
Тепер приготуємо маринад. Вилийте півсклянки олії в казан і додайте до нього стільки ж виноградного оцту. Всипте туди м'яку паприку, два червоних перці, гострий чилі, мелений коріандр, хмелі-сунелі і суху аджику (всього цього добра потрібно десь по чверть ложки). Добре розмішайте прянощі в олії з оцтом і доведіть маринад до кипіння. Киплячою сумішшю залийте свинячі вушка і дайте їм трохи постояти.
Все, свинячі вушка готові до вживання.

 
Enter the text you want to have scroll here...
Баннер
Enter the text you want to have scroll here...

Горячие новости


Интернет-издание «ШоуБиз»