Home Рецепты Як приготувати італійську паску
Як приготувати італійську паску
17.04.2014 20:08

Італійська паска або Панеттоне вже встигла полюбитися і у нас. Традиційно в Італії Пенетонне виглядає як святковий кекс з цукатами і родзинками. Якщо ви вирішили у свято Великдень 2014 приготувати паску так, як це роблять італійці, то у нас є для вас оригінальний рецепт італійської паски. Італійська паска рецепт
Для тіста вам знадобляться:
• Борошно 2 ст.
• Молоко 0,5 ст.
• Вершкове масло 125 гр.
• Яйця 2 шт.
• Цукор 0,5 ст.
• Ізюм 0,5 ст.
• Цукати 0,5 ст.
• Сіль на кінчику ножа
Для приготування опари необхідно:
• Молоко 1,5 ст.
• Пресовані дріжджі 30 гр.
• Борошно 1 ст.
• Цукор 1 ст. л .
Щоб приготувати опару, підігрійте молоко і розведіть в ньому дріжджі з цукром. Вимішайте суміш з борошном до однорідного стану.
Попередньо замочіть родзинки. Відокремте білки від жовтків. Коли опара підійде, додайте в неї підігріте молоко і вершкове масло. Потім введіть в тісто жовтки, цукор, сіль, все перемішайте і додайте борошно.
За консистенцією тісто на паску має вийти дуже м'яким, але не липким. Коли ви досягнете необхідної консистенції тіста, введіть у нього збиті до пишної маси білки і вимісити тісто ще раз. Тепер можна додати цукати, родзинки.
Залиште тісто, щоб воно підійшло на 40 хвилин, а потім випікайте 35 хвилин при температурі 170 градусів.

 
Enter the text you want to have scroll here...
Баннер
Enter the text you want to have scroll here...

Горячие новости


Интернет-издание «ШоуБиз»