Home Рецепты Пісний віденський яблучний штрудель
Пісний віденський яблучний штрудель
31.03.2014 20:33

Маленькі слабкості корисні всім, навіть під час Великого посту. Напевно, тим, хто поститься, хочеться приготувати смачні пісні десерти. Що ж у вас є така можливість. Ми готові поділиться рецептом, як приготувати яблучний штрудель, який можна їсти в піст.
Щоб приготувати пісний віденський яблучний штрудель вам знадобляться: для тіста
Борошно 200 грам
Вода 150 мл
Оливкове масло 1 ст.л.
щіпка солі
для начинки
Ізюм 100 грам
Яблука 4 шт.
Цукор 60 грам
Волоські горіхи 2 ст.л.
Кориця 1 ч.л.
Сік половинки лимона
Перед тим, як приготувати яблучний штрудель, підготуйте всі необхідні інгредієнти і розігрійте духовку.
Тепер змішайте борошно з теплою водою і сіллю. Починайте замішувати тісто, поступово додаючи в нього оливкову олію. Тісто на віденський яблучний штрудель має бути м'яким і трохи липким. Коли ви його замісите, накрийте тісто плівкою і дайте постояти 2 години.
Для приготування начинки очистіть яблука і наріжте їх тонкими часточками. Залийте родзинки гарячою водою і залиште його так на 5 хвилин. Змішайте яблука і родзинки, посипте цукром, корицею і збризніть лимонним соком. Залиште начинку до того моменту, поки цукор не розчиниться повністю.
Візьміть тісто і викладіть його на рясно посипаний борошном кухонний рушник. Розкачайте тісто, але не дуже тонко. Витягайте його руками по колу до того моменту, поки воно не стане прозорим. Якщо у вас утворюються в тісті жорсткі краї, обріжте їх.
Викладіть на тісто горіхи, яблучну начинку і загорніть все в рулет. Випікайте віденський яблучний штрудель півгодини при температурі 180 градусів. Готовий штрудель можна посипати цукровою пудрою.
Як бачите рецепт яблучного штруделя простий, а його інгредієнти дозволяють віднести блюдо в категорію пісні десерти.

 
Enter the text you want to have scroll here...
Баннер
Enter the text you want to have scroll here...

Горячие новости


Интернет-издание «ШоуБиз»