Home Рецепты Чим побалувати себе на 8 березня? Рецепт французького салату
Чим побалувати себе на 8 березня? Рецепт французького салату
12.03.2014 20:52

У міжнародний жіночий день 8 березня кожна жінка чекає привітань, квітів і подарунків. Ми бажаємо вам, щоб цей день перевершив всі ваші очікування, а також пропонуємо побалувати себе самим, приготувавши чудовий французький салат.
Салат з беконом і яйцем пашот підніме вам настрій в будь-який час доби. Ми більш ніж упевнені, що цей рецепт стане вашим улюбленим.
Інгредієнти для французького салату:
• Салат-латук
• Французький або італійський хліб
• Бекон
• Яйце
• Цибуля-пашот
• Оливкова олія
• Винний оцет
• Дижонска гірчиця
• Сіль, перець
Кількість інгредієнтів ми не вказуємо, так як ви самі легко визначите, скільки салату хочете приготувати.
Підсмажте бекон на сковороді і викладіть його на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Окремо обсмажте скибочки французького хліба на вершковому маслі. Зробіть яйце-пашот (для цього в несильно киплячу воду влийте яйце і, помішуючи його, поваріть 3 хвилини. Попередньо додайте у воду 2 ст.л. оцту).
Помийте листя салату і нарвіть його руками.
Приготуйте заправку для салату, змішавши столову ложку оливкової олії, винного оцту і пів чайної ложки гірчиці з сіллю і перцем.
На салатній тарілці викладіть спочатку листя салату, бекон, порізану цибулю і хліб і полийте салат заправкою.

 
Enter the text you want to have scroll here...
Баннер
Enter the text you want to have scroll here...

Горячие новости


Интернет-издание «ШоуБиз»