Свежие новости
Секретний рецепт шоколадних мафінів від Юлії Висоцької |
06.03.2014 21:31 |
![]() • Очищений і підсушений фундук (або мигдаль) 200 г • Вершкове масло 150 г • Цукрова пудра 120-200 г (чим більше цукрової пудри, тим солодше будуть мафіни) • Білки 6 шт. • Борошно 70 г • Какао-порошок 60 г • Морська сіль ¼ ложки Попередньо підготуйте духовку, розігрів її до 190 градусів. Розтопіть в невеликій каструлі вершкове масло. Подрібніть в блендері фундук. Тепер перемішайте горіхи з борошном, какао, морською сіллю і половиною цукрової пудри. Окремо збийте міксером білки (не припиняючи їх збивати додавайте потроху в них цукрову пудру). Остигле вершкове масло влийте в борошно з горіхами, після чого порціями вводите в тісто збиті білки. Розкладіть тісто у силіконові форми і випікайте шоколадні мафіни від Юлії Висоцької 20 хвилин. Смакота готова! |
Добавить комментарий
Enter the text you want to have scroll here...
Enter the text you want to have scroll here...