|
|
Медовий Спас - прекрасний привід для того, щоб приготувати щось смачненьке. Якщо ви постите (нагадуємо: 14 серпня - перший день Успенського посту), готуйте страви з інгредієнтів виключно рослинного походження. Якщо ж ви себе ні в чому не обмежуєте, то в це свято страви з медом гармонійно впишуться в будь-яке ваше меню.
|
|
Для початку слід в широкому посуді змішати три сорти борошна, додати цукор, сухі дріжджі і сіль. В окремому посуді необхідно змішати оливкову олію з теплою водою і поступово влити в борошно з дріжджами, після чого ретельно перемішати. Далі слід замісити тісто до утворення однорідної маси і викласти на присипаний борошном деко, де сформувати кулю, накрити харчовою плівкою і встановити в тепло на дві години.
|
|
Чому сирники називають сирниками, якщо там немає сиру? Адже роблять їх з сиру. Тут ніякої помилки немає. Сир з давніх часів називали сиром, тобто сирим продуктом. І зараз багато народів називають сир сиром. Сирники з сиру люблять і маленькі, і дорослі. Сирники - це і ситний сніданок, і смачний перекус, і корисний обід. Щоб приготувати сирники,
|
|
У кінці липня і в серпні дозрівають всіма улюблені кісточкові: абрикоси, вишні, сливи. І, звичайно ж, кожній господині хочеться побалувати своїх домашніх не тільки свіжою ягодою, класичними ягідними компотами і пирогами, киселями і варенням, але і чим-небудь незвичайним. У цій статті ми зібрали найцікавіші рецепти з ягід і плодів з кісточкою. Перш ніж
|
|
Приготована за наступним рецептами рибка не тільки дозволить вам урізноманітнити буденне меню, але і стане відмінним доповненням до святкового столу або несподіваного візиту гостей. Готується рибка легко і досить швидко, а страви виходять смачними і апетитними. Риба «Східна красуня»
|
|
Кріп, петрушка, щавель, зелена цибуля, салат ... Будь - яка зелень - як ароматні трави, так і листові овочі - неймовірно корисні. До того ж листочки і гілочки хороші не тільки в салатах як прикраса. Цікавих і смачних страв, в яких зелень виступає в ролі одного з головних інгредієнтів, існує чимало.
|
|

Приготування. Масло перетерти з борошном, додати сметану, цукор, розпушувач, вимісити тісто, розподілити за формою, в середину викласти кульки для випічки або квасолю, випікати до півготовності хвилин 40 на повільному вогні.
|
|
|
<< Первая < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > Последняя >>
|
Страница 10 из 21 |